Wat is het verschil tussen baby-amandelolie en baby-badolie?

Een baby heeft in het begin niet te veel huidverzorging nodig. Maar omdat kraanwater vaak erg kalkhoudend is, kan baden met zuiver water leiden tot een droge huid. Daarom raadt Boep aan om de huid in de eerste maanden te verzorgen met een natuurlijke olie.

Boep heeft 2 soorten olie, omdat het ene kind van baden houdt en het andere niet…

Er zijn kinderen die graag baden en veel ouders houden van dit ritueel. Enkele druppels badolie aan het badwater toevoegen en de huid wordt heerlijk zacht en beschermd. Verdere verzorging met crèmes of lotions is niet nodig als uw baby een gezonde huid heeft.

Als ouders of baby niet van oliebaden houden, dan is de baby-massageolie een fijn alternatief. Of als de ouders hun baby graag verwennen met een babymassage natuurlijk. De Boep amandelolie is hiervoor ideaal – het verspreidt zich snel over de huid, voedt rijkelijk en laat geen vettige film achter.

Kortom, de amandelolie is geschikt om direct op de huid aan te brengen terwijl de badolie in water wordt verdund. De ingrediënten van de twee oliën zijn zo geselecteerd dat je met beide processen het beste resultaat bereikt.

Is het schadelijk om de badolie direct op de huid aan te brengen?

Nee, in de meeste gevallen is dit volledig onschadelijk! De badolie bevat alleen de toevoeging “Polyglyceryl-2 Caprate” – een zogenaamde natuurlijke emulgator, die helpt om de olie te mengen met het water en ervoor zorgt dat de olie gelijkmatig wordt verdeeld in het warme badwater.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.