De natuurlijke verzorgingslijn van Boep voor mama’s en aanstaande mama’s is bij uitstek geschikt voor de behoeften van de huid tijdens en na de zwangerschap. De rijke Body butter voedt de huid van top tot teen – zodat zelfs de zwangerschapsbuik zich weer kan ontspannen. Deze Body butter ‘verlicht’ je huid en is heerlijk bij jeuk. De huidverstevigende lichaamsolie met algenextracten verhoogt aantoonbaar de elasticiteit van de huid – en is daarmee geschikt voor iedereen die een gladdere, stevigere huid wil!

Boddy butter

Een voedende lichaamsboter met karitéboter die zorgt voor vocht en ook de gespannen huid kalmeert. De hoogwaardige amandelolie en rijke karitéboter hydrateren de huid en laten haar zacht en glad aanvoelen. Omdat deze Body butter goed indringt, blijft de huid niet vet, maar zijdezacht gevoed. De geur is…fantastisch en bijna verslavend ;-).

Verstevigende lichaamsolie

Boeps verstevigende lichaamsolie is speciaal ontwikkeld voor de gespannen huid tijdens en na de zwangerschap. Zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke oliën en algenextracten hydrateren en verzorgen de huid en zorgen voor een stevigere en gladde huid.